Hobro Golfklub tilbyder Ung Senior medlemskab til golfspillere i alderen 26-35 år

Hobro Golfklub tilbyder en ny type golf medlemskab nemlig ung-senior medlemskabet. Det er tilpasset den travle person, der har spillet golf, men ikke længere har samme tid til golfsporten som tidligere.

Det nye medlemskab, som koster 4000 kr. pr år, er for mennesker i aldersgruppen 26-35 år. Det henvender sig til de mennesker, der har fået børn eller har travlt på jobbet. De jonglerer hverdagens travlhed og har samtidig har et ønske om at holde fast i golfsporten. Ung-senior medlemskabet gør også prisen for at spille golf mere spiselig i forhold til den livssituation, som denne aldersgruppe af golfspillere står i. Denne type medlemskab er netop lavet for at skabe en balance mellem denne aldersgruppes økonomi og klubbens ønske om at fastholde dem i golfklubben.

Ung-senior medlemskabet har de samme fordele, som et almindeligt medlemskab har i Hobro Golfklub. Der er blandt andet gratis bolde på drivning range inkluderet, så træning ikke koster ekstra. Klubbens professionelle træner er også en del af medlemskabet, således kan ung-seniorspilleren deltage i udvalgte træninger gratis.

Der er tale om nytænkning i fra Hobro Golfklubs side. Denne type medlemskab er ikke almindeligt i dansk golfsport. Hobro Golfklub vil gerne have medlemskaber for alle golfspillere, uanset hvor i livet de befinder sig. Hobro golfklub vil gerne have, at golfsporten er for alle og for hele livet - ikke kun for de få der, har råd..

Kontakt vores sekretariat