Business

Et partnerskab, der skaber resultater!

Hobro Golfklub fortsætter sin fremgang med sit erhvervsnetværk og vores gode relationer til erhvervslivets samarbejdspartnere.
Som samarbejdspartner i Hobro Golf får virksomhederne en unik mulighed for at eksponere deres navn og skabe nye forretningsmuligheder.
Vi har måske én af Danmarks smukkest beliggende golfbaner, og din virksomhed har mulighed for at blive markedsført og eksponeret på flere forskellige platforme.
Hobro Golf er meget mere end spillet på banen! Vi har også et meget aktivt erhvervsnetværk - ja faktisk er Hobro Erhvervsnetværk områdets største. Netværket har et højt fagligt niveau og giver dig mulighed for oplevelser og vidensdeling på tværs af fag og brancher. Det giver dig en bred kontaktflade til nogle af områdets mest spændende virksomheder samt mulighed for at knytte professionelle kontakter og personlige relationer.
Med et effektivt netværk, der samlet dækker et meget stort kompetenceområde, kan I hurtigt hente ny viden og finde ligesindede sparringspartnere. Brug netværket som testforum for jeres ideer, og få samtidig nye potentielle samarbejdspartnere. Vi udfordrer og giver jer modspil, masser af inspiration, sparring og stor mulighed for øget salg via netværket.
Vi har pt ca. 90 medlemmer fordelt på ca. 70 virksomheder - og der er både mellemstore og store virksomheder i netværket. Vi har ikke lukket for tilgang, så der er fortsat mulighed for at blive medlem af erhvervsnetværket.
Vi afholder 10 årlige netværksmøder og alle møder starter kl. 6.45 til 8.30, således at alle har muligheder for at være tilbage på arbejde til kl. 9.00
Netværk er vejen til gode resultater – både for din virksomhed og for Hobro Golf

Jens Spanggaard
Formand for sponsor- og markedsføringsudvalget

Sponsorkoncept