Hobro Golfklub - Medlemmer

Kære Medlem - velkommen til Hobro Golfklub!

Når bolden slås fra 1. tee og en runde golf på 18 huller indledes, begynder man samtidig en gåtur på omkring syv kilometer i naturskønne omgivelser. Ingen oplever imidlertid en golfrunde ens. Nogle fokuserer på boldens opførsel på greens, andre på søers og bunkers placering, mens andre bruger tiden til at lytte til fuglene og nyde naturen.

Hobro Golfklub blev stiftet i april 2003 og dermed en af de nyeste golfbaner i Danmark. Banen er designet ud fra et strategisk princip som banearketekt Michael Traasdal Møller kalder: "tag en chance og bliv belønnet". Hermed menes, at spiller man safe, skal man ikke straffes unødigt, men man mister længde.

Golfbanen blev åbnet for medlemmer 16. april 2009 og er en bane i særklasse, hvor man skærper sine sanser, og hvor vi prøver at skabe et imødekommende, uformelt og godt miljø for vores medlemmer.

Vi er stolte over vores bane og vores klubfaciliteter – og et stort antal medlemmer og fastansatte medarbejdere arbejder hårdt for at holde den i god stand – vi håber derfor, at alle vil bidrage til at beskytte og vedligeholde vores golfbane og klubfaciliteter.

Jeg håber, du får glæde af dit medlemskab og vil føle dig velkommen i klubben
Er der spørgsmål i relation til klubbens nuværende og kommende aktiviteter er du altid velkommen til at ringe til sekretariatet eller undertegnede.

Endnu en gang velkommen og rigtig god fornøjelse med spillet.


Med venlig hilsen
John Astrup
Formand

Mobil 24244029
Hobro Golfklub 9852 0500

Hobro Golfklub Har Modtaget LAG Midler

Hobro Golfklub er taknemmelig for at have modtaget LAG midler til vores udvikling af klubbens faciliteter.
Støtten fra LAG har været af afgørende betydning for indkøb af en Trackman 4 Outdoor and Indoor with video. Det at vi nu kan bruge Trackman 4 både ude og inde, har givet os rigtigt gode muligheder for at opfylde de mål vi har opsat for brugen. Hitting screen, preloaded simulator, vores laser projektor samt touch screen – har gjordet det muligt for en hurtig omstilling til indendørs brug.