VELKOMMEN TIL HOBRO GOLFKLUB

 

Kære Medlem

Vi håber, at du er komme godt i gang med dit medlemskab og at du får stor glæde af det. I denne lille folder har vi samlet lidt information som vi håber, vil give dig et bedre indblik i Hobro Golfklub og inspirere dig til at få endnu mere ud af dit medlemskab.

 

Klubbens tilbud

Driving Range – her kan du, når du har tid og lyst, spille alt det du vil – dog skal der tages hensyn, hvis der er træning eller andet. Når det er mørkt, vil der være lys på Driving Rangen. Der er gratis bolde (som dog ikke må fjernes fra Driving Range 😊) Når du skal bruge bolde på rangen, trækker du dem i boldmaskinen ved at bruge dit medlemskort.


Greenfee aftaler – hvis du får lyst til at spille andre baner giver dit DGU kort dig ret til at spille på alle baner i Danmark – mod at du betaler Greenfee. I Hobro Golfklub har vi lavet en række aftaler med klubber i Nordjylland og et par stykker andre, hvor du kan spille for en nedsat Greenfee pris. Se, hvem vi har aftaler med på www.hobrogolf.dk

 

Golfringen – Hobro Golfklub er med i en Golfring, hvor man for en betaling på 950 kr. pr. år kan spille på nedenstående baner, så meget man vil. Det kræver dog, at man er fuldtidsmedlem i en af samarbejdsklubberne: Hobro Golfklub - Volstrup Golf Club – Mariagerfjord Golfklub - Randers Fjord Golf Klub – Rold Golfklub – Sebber Golf Klub. Læs mere om Golfringen på www.hobrogolf.dk

Klubber i Klubben

 

I Hobro Golfklub er der en række klubber i klubben, som er åbne for alle. At de er åbne for alle betyder, at alle er velkommen, men Hobro Golfklub anbefaler, at man finder en klub på det niveau, hvor man selv er – så får man mest glæde af spillet. Tilmelding sker via Golfbox, og du kan se meget mere om klubber i klubben på vores hjemmeside under Golfklubben - Klubber i klubben - osv.

 

Drømmegolferne: For alle med et hcp. 32 eller derover, hvor der spilles med løbende start fra kl. 1500 - 1700 på mandage.
 

Lørdagsholdet: For alle, hvor der spilles hver lørdag morgen kl. 7.30 frem til den 1. oktober:


Birdies: For alle kvindelige medlemmer af Hobro Golfklub. Der spilles på onsdage fra kl. 15.30.

 

Tørvetrillerne: Herreklub for alle mandlige medlemmer. Der spilles tirsdage fra kl. ca. 14.00.

 

Optimisterne: For alle uanset alder og handicap. Vi går som regel i blandede bolde (damer og herrer).

Der spilles torsdage, fra kl. 08.30 (09.00), fra ca. 1. april til 31. oktober.

 

Fællestræning for hcp. 36 og derover

Vi ønsker, at begynderne og let øvede kommer godt i gang med slagtræningen, og vil gerne se jer til fællestræning for begyndere og lettere øvede. Du vil få råd om, hvordan du bedst træner, så det bliver sjovt både at træne og blive bedre i spillet. Vores pro står for instruktion og gennemførelse at træningen. Tidspunkterne er sidst på dagen onsdage og enkelte lørdage – tiderne vil blive annonceret løbende på trænerens tilmeldingslister på golfbox  Protræning . Er du i tvivl så ring til Susanne som sidder på vores sekretariat.

 

Fællestræning for spiller under handicap 36

Vi ønsker, at du skal blive en bedre golfspiller og dermed få endnu større glæde af dit medlemskab. Vi tilbyder dig derfor(gratis) fællestræning for øvede spillere. Du vil få råd om, hvordan du træner bedst, så det bliver sjovt både at træne og blive bedre i spillet. Instruktør for træningen er vores Pro- træner. Tidspunkterne vil blive annonceret løbende på trænerens tilmeldingslister på Golfbox  Protræning. Er du i tvivl, så ring til Susanne, som sidder i vores sekretariat.

 

Pro Træning – eneundervisning
Der er rigtigt mange glæder ved at spille golf! - og de fleste glæder sig også over at blive blot lidt bedre i spillet. Vi vil gerne give et kærligt skub, og tilbyder som klub et tilskud til 2 enelektioner hos klubbens pro-træner. Klubben tilbyder derfor alle alle sine medlemmer at købe 2 enelektioner, á 20 min., til kr.90,- ved klubbens Pro, hvor ”normal prisen” for en lektion er kr.180,-. Medlemmerne betaler således kun 90 kr. til Proèn og klubben betaler de resterende kr. 90 til Proèn. Medlemmerne bestemmer selv på hvilket tidspunkt, de vil benytte sig af disse lektioner.  Protræning

 

Frivillige

Hobro Golfklub har siden starten været båret af frivillige, hvilket vi er rigtig stolte af. Der sidder frivillige i klubbens bestyrelse og i alle udvalg omkring golfbane og golfklub. Herudover har vi banegruppe, som består af 50-60 frivillige, som 2-3 gange op året møder op og ordner noget af det som klubbens greenkeepere ikke kan nå i hverdagen. Vi har også en stor loungegruppe, som servicerer medlemmer og gæster i loungen i forbindelse med forskellige arrangementer. Endelig har vi også en gruppe, som løser en række administrative opgaver omkring sekretariatet, hjemmeside og medlemsmail. Hvis du har lyst og tid til at deltage i nogle af ovenstående funktioner/områder, er du altid velkommen til at melde dig – så finder vi noget, der passer til dig. Kontakt Susanne på kontoret – så vil hun formidle det videre til rette vedkommende.

 

Struktur

Aktieselskabet Hobro Golf A/S ejer banen og lejer faciliteterne ud til Hobro Golfklub. Hobro Golf A/S har sin egen bestyrelse, hvor formanden sidder for bordenden i det forretningsudvalg (FU), som er nedsat til at drive og koordinere alle aktiviteter omkring Hobro Golf A/S og Hobro Golfklub. FU består af 2 medlemmer fra Hobro Golf A/S og 2 medlemmer fra Hobro Golfklub – henholdsvis formand og kasserer. Se hvem, der sidder i FU: link

Hobro Golfklub har en bestyrelse på 7 medlemmer samt 2 aktive suppleanter, som inviteres med til alle møderne i bestyrelsen. Bestyrelsen er klubben øverste myndighed, hvorunder der er nedsat en række udvalg, som varetager alle de praktiske gøremål i klubben f.eks. rekruttering, medlemspleje, markedsføring, turneringsplanlægning og sportsaktiviteter. Se hvem, der er med i bestyrelse og udvalg: link.

 

Medlemsnyt

Hobro Golfklub udsender med jævne mellemrum medlemsnyt ud på mail. Hvis du ønsker at modtage medlemsmail, skal du selv tilmelde dig på vores hjemmeside. Følg nedenstående link – så kan du tilmelde dig nederst på siden.

Endnu engang velkommen til Hobro Golfklub!

 

Mange venlige hilsner

Bestyrelsen Hobro Golfklub