< tilbage 10-09-2020 - 10:51

DM i regionsgolf A-rækken til Hobro Golfklub

Hobro Golf Klub sikrede sig søndag Danmarksmesterskabet i regionsgolf A-rækken med en sikker sejr på Københavns Golfbane i Dyrehaven over Korsør.

Der har i år været tilmeldt 185 golfklubber i regionsgolf, og over 10.000 spillere har deltaget på landsplan.

Efter sidste weekends sejr i Jylland/Fyns finalen over Odense, rejste holdet til Sjælland i weekenden for at møde vinderen af region Øst. Det var med stor forventning, idet holdet gennem de sidste 2 år kun har tabt én match, og det var netop landsfinalen i 2019, hvor man tabte knebent til Furesø Golf – de andre 16 matcher er vundet.

Den lange tur tilbage til Hobro blev meget kortere, idet finalesejren blev på overbevisende 8-3 – og ikke engang mundbindene på færgen kunne skjule de store smil 😊

Planen for 2021 er allerede lagt…..!!

Hobro Golf skal vinde Jylland/Fyn mesterskabet for 3. gang i træk, og så skal DM-pokalen selvfølgelig forsvares med næb og klør.

Dette er et historisk sportsligt højdepunkt i Hobro Golf, der ydermere for 3 uger siden rykkede op i 3. division med klubbens førstehold, og i kommende weekend kan krone et helt fantastisk år, hvis 2. holdet vinder oprykningsspillet og kommer i 5. division.

< Tilbage