Match & Aktivitetskalender

Match- og aktivitetskalender 2024

 

Dato

Arrangement

Start 1. maj-

Hulspilsturnering 2024 - hele sæsonen

2.-9. april

Træningstur Spanien med Rasmus PRO

20. april

DGU Rangliste 0-24 år

21. april

Åbningsmatch

14. april.

Golfens dag/åbent Hus

5. maj

Flagmatch

25.-26. maj

Danmarksturn.. 1-2. runde-fremmed bane

05. juni

Pink Cup

15.-16.. juni

Danmarksturn.. 3.-4 runde-fremmed bane

23. juni

Sct. Hans Søndag

10.-11. august

Danmarksturn. 5.-6 runde-fremmed bane

7.-8. sept.

Klubmesterskab slagspil

14.-15.. sept.

Oprykningsspil DK-turn. –fremmed bane

21.-22. sept

Klubmesterskab hulspil

6. okt.

Afslutningsmatch/finale hulspilsturnering

29. dec

Trekøllematch

Kære læser af Match- og aktivitetsprogrammet

I dette program figurerer – med forbehold for ændringer og trykfejl – alle de turneringer og aktiviteter, som du har mulighed for at være en del af i årets løb.

Turneringer som klubben arrangerer, vil blive sat op i Golfbox og det er her du skal tilmelde dig den enkelte match. Hvis du er usikker på brugen af Golfbox kan du også sende en mail til klubben eller få instruktion i brugen af golfbox ved at henvende dig til klubbens sekretariat.

I forbindelse med de ture der arrangeres af klubben vil der blive udsendt særskilt information om de enkelte arrangementer.

Turneringerne og de omtalte aktiviteter i denne folder er som bekendt langt fra de eneste arrangementer, som vores dejlige anlæg lægger bane til. Company Days, private arrangementer, landsdækkende turneringer og ugeklubbernes tilbagevendende aktiviteter er blot nogle af de brikker, der skal pusles på plads. På hjemmesiden – www.hobrogolf.dk– vil man kunne se en kalender, hvor alle større begivenheder, som bookes på anlægget kan ses. Kalenderen opdateres naturligvis løbende.

Du kan se turneringernes specifikke betingelser herunder matchpropositioner samt nyttig info som pris, starttidspunkt, turneringsleder m.v. i GOLFBOX allerede fra årets start! Men du vil først kunne tilmelde dig når, matchen bliver synlig i Golfboks.

Har du i øvrigt kommentarer, ideer eller spørgsmål til arrangementerne i Hobro Golfklub, er du altid velkommen til at kontakte Sekretariatet på telefon 98520500 eller e-mail

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG

Turneringsudvalget