Match & Aktivitetskalender

Match- og aktivitetskalender 2023

 

Match

Dato

 

Åbningsmatch

2. april

 

Golfens dag/åbent Hus

23. april

 

Forårsmatch 

30. april

 

Danmarksturneringen 1-2. runde

6.-7. maj

 

Pink Cup

5. juni

 

Danmarksturneringen 3.-4 runde

17.-18. juni

 

Sct. Hans

23. juni

 

Hobro Golf Best Ball Open

24.-25. juni

 

Danmarksturneringen 5.-6 runde

12.-13. august

 

Klubmesterskab slagspil

26.-27. august

 

Klubmesterskab hulspil

9.-10. sept

 

Oprykningsspil DK-turn. Kval. Herrer Vest

16.-17. sept.

 

Regionsgolf landsdelsfinale

22.-23.-24. september

 

Ryder Cup arrangement

25/9-1/10

 

Afslutningsmatch/finale hulspilsturnering

29. oktober

 

Julematch

29. december

 

Kære læser af Match- og aktivitetsprogrammet

I dette program figurerer – med forbehold for ændringer og trykfejl – alle de turneringer og aktiviteter, som du har mulighed for at være en del af i årets løb.

Turneringer som klubben arrangerer, vil blive sat op i Golfbox og det er her du skal tilmelde dig den enkelte match. Hvis du er usikker på brugen af Golfbox kan du også sende en mail til klubben eller få instruktion i brugen af golfbox ved at henvende dig til klubbens sekretariat.

I forbindelse med de ture der arrangeres af klubben vil der blive udsendt særskilt information om de enkelte arrangementer.

Turneringerne og de omtalte aktiviteter i denne folder er som bekendt langt fra de eneste arrangementer, som vores dejlige anlæg lægger bane til. Company Days, private arrangementer, landsdækkende turneringer og ugeklubbernes tilbagevendende aktiviteter er blot nogle af de brikker, der skal pusles på plads. På hjemmesiden – www.hobrogolf.dk– vil man kunne se en kalender, hvor alle større begivenheder, som bookes på anlægget kan ses. Kalenderen opdateres naturligvis løbende.

Du kan se turneringernes specifikke betingelser herunder matchpropositioner samt nyttig info som pris, starttidspunkt, turneringsleder m.v. i GOLFBOX allerede fra årets start! Men du vil først kunne tilmelde dig når, matchen bliver synlig i Golfboks.

Har du i øvrigt kommentarer, ideer eller spørgsmål til arrangementerne i Hobro Golfklub, er du altid velkommen til at kontakte Sekretariatet på telefon 98520500 eller e-mail

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG

Turneringsudvalget