Priser

Det koster det, at spille greenfee i Hobro Golfklub

PRISER

Priserne varierer i løbet af dagen og sæsonen mellem 250-475 kr efter efterspørgslen. Nedenstående priser er de maksimale priser. Gæster med rabat kan maksimalt opnå 50 % rabat af den pris, der er angivet for tiden på dagen.

 

Priserne er gældende for 2024.

 

Senior

Junior

Hverdage - 18 huller

450

200

Weekends og helligdage - 18 huller (incl. fredag)

475

225

 

 

Bemærk driving range er lukket mandag mellem 6-9, onsdag mellem 9-12 og fredag mellem 6-9, for boldopsamling, græsslåning mm. Husk at medbringe og på forlangende fremvise DGU kort - også på på driving range.

 

 

Frit spil 2024

For et ekstra kontingent på 1050,- pr. år kan man frit spille i disse klubber: Hobro Golfklub, Randers Fjord Golfklub, Volstrup, Rold Golfklub, Sebber Golf Club og Mariager Fjord Golfklub 

 

 

RABATAFTALER

 

1/2 Greenfee:

     Viborg, Tange Sø og Markusminde, Hjarbæk Fjord.

 

     Hobro Golfklub er med i det nordjyske SGN og GNG samarbejde. 
Samarbejderne omfatter samtlige Nordjyske golfklubber og fundtidsmedlememer fra disse klubber kan spille for 1/2 greenfee i Hobro Golfklub.

 

Golfhæftet

Gæster med Golfhäftet er velkommen til at spille i Hobro Golfklub og betaler kun halv greenfee.

 

Vouchers

Gæster med voucher skal også bruge Probox.

Indskrivning

Husk at indskrive dig og bekræfte din tid på skærmen i sekretariatet inden runden. Er du ikke bekræftet vil der ikke kunne registreres Hole-In-One

Når der betales kontant bekræftes tiden fortsat elektronisk, men afregnes ved at tage en nummereret greenfee-billet og en plastpose, læg posen med beløb og billet-slip i postkasse med mærket ”green-fee” (ved indgangsdøren).
Såfremt dankort automaten driller, kan beløb overføres til kontonr. 9815 4563700519.
Du kan bestille tider via Golfbox i helt op til 13 dage før du vil spille. Ved større arrangementer kan sekretariatet kontaktes på tlf. 98520500
Der kan være nogle dage hvor banen er optaget af interne klubber eller andre arrangementer. Se vores kalender her på hjemmesiden eller blokeringer på golfbox, hvornår du har mulighed for at gå en god runde golf i Hobro.
For at kunne spille på vores bane, skal du have gældende spillerbevis (DGU-kort eller tilsvarende). Desuden skal du overholde vore lokale regler som du kan læse her. Hunde er tilladt på banen, men ikke i Loungen/klubhuset.
En greeenfee gælder max 1 runder - leje af golfbil gælder kun 18 huller