Danmarks Hole In One klub No 1

Ved Hole In One har du året rundt mulighed for at vinde gourmetmiddag for 2 på Hobro Amerika & Whisky fra Hobro Vinhandel.

I perioden fra åbningsmatch til og med afslutningsmatch kan du på hul 18 vinde en runde Golf med Tom K - Mr. Le Mans, hvor I efterfølgende spiser en frokost sammen.

Vind retten til en runde golf med Tom K og en efterfølgende frokost.

Konkurrencen gælder for Hole-in-one på hul 18 i den periode konkurrencen løber og præmien gælder for en runde golf 18 huller samt en efterfølgende frokost med Tom K.
Er der flere spillere med Hole In One på hul 18, når sæsonen slutter - samles disse på en bestemt dag, som klubben aftaler med Tom K. Er der mere end tre - aftales der flere runder.

Konkurrenceregler
For at kunne deltage i konkurrencen om retten til en runde golf med Tom K skal man:

1. have bestilt tid via golfbox og bekræftet runden via touchskærm i klubhuset senest 10 min inden start på hul 1. Eneste undtagelse fra at starte på hul 1 er, såfremt man deltager på en officiel gunstart eller man er del af en lukket gruppe, som er pre-booket af klubbens sekretariat.

2. hole in One slaget på hul 18 skal kunne bekræftes af mindst én markør.

3. ved Hole in One på banens hul 18, skal dette straks efter runden meddeles klubben på telefon 9852 0500 eller på email -

4. alle 18 huller skal spilles på runden

Bestyrelsen, Hobro Golfklub

Hobro Vinhandel - leverer whiskey til de heldige Hole In One spillere

 

Hvis du får slået det perfekte slag belønner hobro Golfklub dig med en flaske whiskey fra vores sponsor 

Hobro Vinhandel..se mere her

Daniel Granding
Butikschef

Til dagligt arbejder jeg primært med B2B salg, og markedsføring via. Facebook, Linkedin og E-mail. Det er bl.a. også mig, som har bygget vores hjemmeside. Derudover er jeg firmaets vinekspert.
Yndlingsprodukt: Rødvine fra Chateauneuf du Pape, Ribera del Duero eller en vellavet toscaner. Fede og fyldige hvidvine fra Bourgogne.

Direkte kontaktoplysninger:

+45 28 23 29 38

Åbningstider
Man – fredag 10:00 – 17:30
Lørdag 10:00 – 13:00

Østergade 3
9500 Hobro

Vind en gourmetmiddag på Hotel Amerika

 

Hvis du slår det perfekte slag på et af hullerne på Hobro Golfklub får du et gavekort på en lækker gourmet oplevelse for 2 på Hotel Amerika.