Panoramaruten Mariagerfjord – Oplev den fantastiske natur ved Hobro Golfklub efter en runde golf.

Hobro Golfklub er placeret midt på ruten i den fantastiske danske natur på nordsiden af Mariager Fjord.
Hvis ikke din bedre halvdel er golfer eller i er et selskab hvor ikke alle er det, kan vi anbefale at gå en del af ruten medens medens de andre spiller golf.
Dette kan gøres på flere måder:

Rute 1: Gå ned af markvejen ved hul 18 til du når fjorden og drej så til højre ind mod Hobro. Herved får man en fantastisk gåtur ved fjorden og tilbage gennem bakkerne op til golfklubben.

Rute 2: Gå igen ned ad markvejen ved hul 18, men fortsæt ad asfaltvejen og drej til højre ved stiafmærkningen og fortsæt gennem bakkerne ud til Bramslev bakker. Her finder I Bramslevgaard med mulighed for spisning og overnatning. Gå ned langs fjorden tilbage og til golfbanen.

Rute 3: Vælger i at gå til Bramslev kan turen kombineres med sejltur med "Svanen" til Kulturkajen i Hobro, hvor der kan spises frokost eller eftermiddagskaffe på Cafe K. Golferne kan så støde til når de er færdig med spillet. Og alle har sammen haft en god dag med hver deres forskellige aktivitet / oplevelse.

Om ruten skriver Visit Mariagerfjord:

Den nye vandreture starter ved Hobro Lystbådehavn og kan klares af de fleste. Når man først lige har klaret trappen i starten af ruten, kan man puste ud på turen ud til Bramslev Bakker. Undervejs er der bænke, hvor man kan nyde landskabet og udsigterne over fjorden. I Bramslev er der gode spisemuligheder både på Hotel og Restaurant Bramslevgaard og Restaurant Bramslev Bakker, hvis man vil forkæle sig selv. Hvor udturen mest gik oppe i højderne, går turen tilbage til Hobro for det meste langs fjorden, så man kommer helt tæt på vandet.

Selve gåturen tager cirka tre timer. Ruten går på en blanding af stier, græsspor og grusveje. Der er lavet en folder om ruten, men der er også skilte med information om ruten på P-pladserne ved lystbådehavnen og i Bramslev Bakker. Undervejs er ruten skiltet med pæle og hvide markeringer, så der ikke er noget at tage fejl af.

Ruten er etableret af Mariagerfjord Kommune og Mariager Fjord Natur- og Kulturcenter. Får man lyst til mere vandring i topklasse, har Naturstyrelsen Himmerland og Rold Skov Natur- og Kulturcenter også fået certificeret en fire km lang rute i Rebild Bakker, som også byder på spektakulære naturoplevelser.

Hele Ruten
Hele RutenHele Ruten