Bliv Sponsor

PRISLISTE SPONSORPAKKER

Hobro Golfbanes placering er helt unik p.g.a. den bynære placering, tæt ved motorvej, cykelsti fra Hobro, samt ved den smukke natur langs med Mariager Fjord.
Kan man præstere en god score på Hobro Golfbane, kan man klare sig på de fleste andre baner i landet.
Et sponsorat på Hobro Golfbane sikrer din virksomhed kontakt til det lokale net af virksomheder og forbrugere samt det kvalitetsbeviste publikum, dertil en årlig sponsormatch.
Som sponsor optræder du på vor website med link- henvisning til dit firma, såfremt dette ønskes.
Du har mulighed for deltagelse i diverse aktiviteter for Sponsorgruppen.
Du har mulighed for at lægge brochurer i klublokalet på Torndalsgård, til gennemsyn for alle banens gæster.
Du har mulighed for at deltage i et slideshow på en computer i klublokalet, sammen med de øvrige sponsorer. Du leverer selv materialet til fremvisning, produktionsomkostninger påhviler sponsor.
Ønskes der yderligere information, så kontakt vores sekretariat Torndalsgård email. el. tlf. 98520500

Hobro Golfklub tilbyder et hav af attraktive reklame/sponsering muligheder i alle prisklasser. Der er stadig enkelte ledige sider i vores nye exklusive baneguide - hvad med et par skilte på parkeringspladsen - link på vores meget besøgte hjemmeside - eller måske en blandet pakke, som f.eks. kan indeholde en spilleret eller to...! Som det ses nedenfor er mulighederne mange, så søger du exponering i et exklusivt miljø med købedygtige kunder og vigtige lokale forretningsforbindelser, så kontakt klubbens sekretariat, som vil hjælpe dig med at finde præcis det sponsorat, som passer bedst til din virksomhed.
"Støt vores sponsorer - de støtter os"

Eksempler på sponsorater:
Reklame på sponsortavle. Reklame ved herre eller dame-tee. Flaghuls - reklame, kop-reklame. Reklame på river, terrassemøbler, p-pladsskilt og meget mere.