< tilbage 13-06-2024 - 08:54

Endnu mere biodiversitet på golfbanen

Nye brændestabler/insekthoteller og græs erstatter belægning af stenmel

Nedenstående billeder fra det afsluttede arbejde med sikkerhed på de forreste teesteder på hul 6/7 og hul 8. De er færdige og er et flot resultat. De "gamle" palisader var ved at stå ustabilt grundet råd i jordhøjde og et par stolper var knækket. Renoveringsarbejdet blev påbegyndt på arbejdslørdagen og er nu afsluttet i dag. Med træstablen har biodiversitet fået endnu et lille nøk og de nye sikkerhedsskjul giver ikke blot skjul og sikkerhed for golfspillere,  men også for forskelligt dyreliv. Og så er de flotte.
 
Samtidig var i dag en anden gruppe af frivillige ude at fjerne det sidste stenmel ved teesteds- og next tee stenene samt ved fodspark på putting green og P-plads, og vi vil få påfyldt jord og sået græs, så vedligehold er lettere og hurtigere end med stenmel, der skal kantskæres, skuffes, rives og ukrudt fjernes, og ind imellem påfyldes dyrt stenmel.
Den nye udgave med græs er også mere biodiversitets-korrekt, og så er det ikke mindst hurtigere med buskrydder at vedligeholde stenene.   
 
Hermed kan chefkeeper Andreas chekke et par projekter af og der sendes en tak til grupperne af frivillige, der har deltaget i de to projekter. Ligeledes en tak til GF-Forsikring for brød til kaffen til de flittige frivillige. 
<