< tilbage 16-11-2021 - 21:53

Nyt GLFR system fra sæsonstart 2022

Læs info før du køber eller får et "golf-ur" i julegave.

Kære medlemmer

Vi har fra bestyrelsens side i Hobro Golfklub valgt at investere i et nyt system til golfklubben. Vi er blevet kunder hos GLFR, som leverer en af verdens bedste digitale baneguides.

Du kan derfor som medlem af Hobro Golfklub ganske gratis allerede fra den kommende sæson spille vores golfbane og benytte GLFR Appen, som en altid opdateret golf GPS, der fuldt ud er på højde med de bedste golfure og vognholdte GPS´er på markedet. 

GLFR Appen er en interaktiv baneguide app, hvor du ligesom i en almindelig baneguide kan se det hul du spiller oppefra.

  • Imidlertid kan man i den interaktive baneguide trykke på et hvilket som helst sted på hullet, og få en nøjagtig afstand, fra der hvor du er, til der hvor du ønsker at slå hen og samtidig, fra der hvor du ønsker at slå hen og til green.
  • Du kan planlægge hvordan du vil spille hullet, få tracket alle dine slag med GPS koordinater og efterfølgende genafspille alle dine runder via jeres bruger på mygolfer.com.
  • Du kan på runden føre scorekort og efterfølgende indsende din score til handicapregulering hos DGU.
  • Systemet kan hjælpe dig med statistik for dine golfrunder, give dig Caddie Råd og meget, meget mere.
  • Vi vil fra klubbens side også kunne give dig hurtige beskeder, som f.eks. pågældende banestatus og andre informationer via appen. 

Inden sæsonen begynder, vil vi udsende en grundig vejledning med tekst og billeder samt en grundig instruktionsvideo i, hvordan man downloader og bruger appen.

Vi opfordrer alle medlemmer til at hente og benytte sig af den spændende nye mulighed hvad end man "bare" vil bruge baneguide og scorekort, eller om man vil udnytte alle appens muligheder for statistik.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

< Tilbage