< tilbage 03-11-2021 - 18:43

Donation til Hobro Golfklub blev overrakt tirsdag den 2. november 2021.

Hobro Golfklub siger tak for donationen på kr. 25.000 fra Fonden for Andelskassen i område Nord.

I Andelskassens lokaler i Hobro bød centerdirektør Jesper Skov Mikkelsen velkommen og fortalte kort om udviklingen for Andelskassen og glæden ved at være en god forretning med mulighed for uddelinger til lokale aktiviteter og ildsjæle.
Dette er den anden uddeling i 2021 og blandt de heldige og taknemmelige var Hobro Golfklub.

Klubben blev tildelt 25.000 kr. til infohytter placeret strategisk ved Golfstien tværs over en del af goldbanen og tæt på Panoramaruten, der det seneste år blev betrådt af ca 40.000 vandrere.

Hobro Golfklub vil bygge 2 infohytter, der kan benyttes til at være informationstavler, men også som lynshelters/læskjul i regnvejr.
Klubben har de senere år lavet mange tiltag for mere natur på Golfbanen og muligheder for at opleve den og ligeledes mødt offentligheden derude og fortalt om det.

Pudsigt, - ved overrækkelsen i Andelskassens lokaler, mødte vi andre modtagere, der havde gået Panoramaruten flere gange. De var imponerede og kunne fortælle, at de havde kigget ind i Loungen i Hobro Golfklub for at få forfriskninger til den videre tur i det fantastiske naturområde.

"Vi er glade for at I vil støtte vores projekt og I bliver knyttet op på 2 Infohytter på Golfbanen, og de bliver placeret med særligt henblik på ”turister” ind over Hobro Golfbane. Tak for støtten - vi glæder os til fortsat at udbygge golfbanen og tilbyde hjørner af denne til andre end golfspillere”, udtrykte baneudvalgsformand Keld Christensen, Hobro Golf ved overrækkelsen.

< Tilbage