< tilbage 05-08-2020 - 12:23

Golfstien på Hobro Golfbane åbnes 15. august 2020.

Invitation til alle til officiel indvielse lørdag den 15. august kl. 1500 på Highlander Hill.

Invitation til officiel åbning af Golfstien på Hobro Golfklub

Lørdag den 15. august kl. 1500 på Highlanders Hill.



Hobro Golfklub har sammen med Mariagerfjord Kommune og Dansk Naturfredningsforening Mariagerfjord, og en række andre organisationer som supportere, arbejdet på mere natur på Golfbanen og golfstien.
Mere natur på Golfbanen viser sig i ændrede klippemønstre på golfbanen, og intensiv pleje af naturen til gavn for dyrelivet, naturelskere og for golfspillerne.

Golfstien er en sti, der leder naturvandrere og -elskere rundt om fortidsminder og hen over en del af Hobro Golfklubs bane. Her har Mariagerfjord Kommune og Dansk Naturfredningsforening Mariagerfjord været samarbejds- og sparringspartnere for at nå til de resultater, vi kan præsentere nu med åbningen af Golfstien.
Vi arbejder videre på at skabe mere natur på de arealer, der ikke er i spil for golf samt arealer tæt på golfspillet.

Mariagerfjord Kommunes biologer, Dansk Naturfredningsforening Mariagerfjord eksperter samt Dansk Ornitologisk forening, er stærkt involveret i projekterne.

Golfstien løber på en strækning sammen med Panoramastien, og begge stisystemer kan benyttes til at give indblik i den pragtfulde og smukke natur langs med Mariager Fjord og rundt i det kuperede morænelandskab nord for den indre del af Mariager Fjord.

Hobro Golfklub glæder sig til at se alle til stiåbning. 

Med venlig hilsen Hobro Golfklub
Vagn Bach, Keld Christensen og John Astrup

PS.: Highlanders Hill Ligger ved Wiegaardsvej - tæt på Hegedal
 

Fotos fra indvielsen vil blive tilføjet senere.

< Tilbage