< tilbage 02-07-2023 - 12:11

Sct. Hans fest 2023 med fotos af taler og "Årets Heks"

Se hvem der holdt Sct. Hans talen 2023 og hvem der fik "Ærestitlen Årest Heks" 

 

 


Sct. Hans fest uden Bål i Hobro golfklub.

I år måtte Hobro golfklub fejre Sct. Hans uden det traditionelle bål. Bålet og heksen var klar – men afbrændingsforbud satte en stopper for det, – så ingen åben ild.

Det forhindrede nu ikke de 55 fremmødte medlemmer og gæster at få en festlig eftermiddag og aften ud af det.

 

Efter en festlig runde golf var det fællesspisning i klubhuset. Her fik vi besøg at byrådsmedlem og formand for Miljø og landdistrikter Jesper Mikkelsen, som var den, der skulle holde båltalen.

 

Med udsigten til Mariagerfjord i baggrunden kom Jesper langt omkring i sin tale. Fra traditioner om bål og hekseafbrænding til politik, miljø og ikke mindst hvad vi står foran i udviklingen af Hobro By.

 

Klubbens tradition med udnævnelsen af året heks i Hobro Golfklub blev i år Mogens Melchior Sørensen.

Ærestitlen som årets heks bliver tildel en person, der har gjort en særlig indsats for Hobro Golfklub.
Formand John Astrup begrundede valget med at årets heks er initiativrig, følger tingene til dørs – der er ingen løse ender.
Mogens Melchior Sørensen er initiativrig og pligtopfyldende. Han følger tingene til dørs – også selv op det kan være op ad bakke. Er alle steder i klubben, hvor der mangler hænder – det være sig på banen i loungen eller som leder af seniorklubben Optimisterne.
Hans sidste bedrift er, at han har fået etableret et frivillighedsudvalg – og beskrevet og lavet struktur for udvalgenes opgaver. Det kan nu ses på vores hjemmeside.

 

Alt i alt blev det – trods det manglende bål - en uforglemmelig og hyggelig aften for de fremmødte.
 

Flere nyheder <